Hakkımızda

• ODTÜ Okçuluk Takımı, 1999 yılından bugüne üniversitemizde okçuluk sporunun gelişmesi ve yaygınlaşması için çalışırken, ulusal ve üniversiteler arası müsabakalarda üniversitemizi başarıyla temsil etmektedir.
  • Olimpik yay kategorisinde faaliyet gösteren ODTÜ Okçuluk Takımında takım çalışmaları üniversite öğrencileri tarafından yürütülmektedir.
  • Antrenmanlar Teknokent tarafındaki spor merkezinde yapılmaktadır.
  • Eğer okçuluğa ilgi duyuyorsanız ve nereden başlayacağınızdan emin değilseniz ODTÜ Okçuluk Takımının her dönem düzenlediği başlangıç kurslarına katılarak okçuluğa adım atabilirsiniz.
  • Kurslar konusunda detaylı bilgi almak için kurslar sayfasına bakınız.

ODTÜ Spor Kulübü Okçuluk Takımı olarak ODTÜ Teknokent Spor Merkezinin Fuaye alanında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Salon yarışmalarına hazırlıkta 18 metre ve 30 metre antrenmanlarımızı bu alanda gerçekleştiriyoruz. Spor merkezinin arkasında ise 70 metre atış alanımız bulunmaktadır.

Branş sorumlusu: Ahmet YILDIRIM

Takım sorumlusu: Uzay Anıl BİLGİN