Yaz Dönemi Öğrenci Kursu

19 July 2016

• Bu kurs sadece ODTÜ öğrencisi ve ODTÜ personeline yöneliktir. Bu kategorilerin dışında iseniz ve kursa katılmak istiyorsanız lütfen bize mail ile ulaşınız.
  • 12 Temmuz 2017 Salı günü saat 18.00’da başlayacaktır.
  • Kurs süresi 4 hafta, haftada 1 gün, 2 saattir.
  • Kurslar Teknokent tarafındaki spor merkezinin fuaye salonunda gerçekleştirilecektir. Harita için tıklayınız.
  • Kurs malzemeleri ODTÜ Okçuluk Takımı tarafından karşılanacaktır.
  • İlk dersten itibaren kurs sürecinde kullanacağınız bir adet ayakkabı bağcığı getirmeniz gerekmektedir.
  • Kursa kolları bol olmayan ya da kısa kollu spor kıyafetleriyle gelmek mecburidir.
  • İlk derse gelmek mecburidir.
  • Güvenliğin çok önemli olduğu bir spor olduğu için devam zorunluluğu vardır.
  • Kursun kontenjanı 25 kişidir.
  • 5 kişilik yedek kontenjanı bulunmaktadır.

– Kursa katılacaklar (kayıtlar maille alınmaktadır) ilk derse (12 Temmuz 2017 Salı)  ücretlerini yatırmadan geleceklerdir hesap numarası ilk ders sizlere verilecektir ve eğitmenlerimiz tarafından kayıtlarınız yapılacaktır.

– İlk derse:

•  1 adet vesikalık fotoğraf,
  • öğrenci kimlik fotokopisi getirmeniz gerekmektedir.

ikinci derste banka dekontunuzu (internet bankacılığı çıktısı uygundur) getirmeniz beklenmektedir.

Ücretinizi yatırırken lütfen isminizi ve ücreti okçuluk kursu için yatırdığınızı belirtiniz.

– Sorularınızı odtuokculuk@gmail.com  adresine gönderebilirsiniz.